About Me

dilahirkan kerana Cinta dan kasih sayang dari kedua orang tuaku.maka lahirlah seorang budak perempuan yg kadang-kala biol..

Tuesday, December 30, 2014

Kenangan Mengusik Jiwa 2014

Hidup tak selalunya indah.  Kadang kita kat atas dan kadang kita ada kat bawah. Start dari Januari dan Februari yang suam2 kuku je.Rutin masih sama menjadi pekerja kedua terbaik kepada #ahtan. Walaupun kadang-kala rasa macam nk anta notis 24jam berhenti kerja,alhamdulillah masih mampu bertahan sampai sekarang.

Akhir bulan March 2014 bercuti bersama keluarga tercinta.#kebandungkekita. Seronok dapat berkumpul bersama-sama.kalau cerita pasal kerja memang tiap2 bulan kerja banyak. Pendek kata selagi belum tutup mata kerja...kerja...kerja..

Terus cerita pasal Aidilfitri. Tahun ni meriah banyak sebab aish raya ngan kami kt sini. #iishappyuall.Tema baju tahun ni pink kaler. Masih dapat duit raya. #syukur. Walaupun tak banyak macam aish tapi ada la jugak. 

Pasti terus cerita bulan Disember. Diberi peluang kali ke-2 untuk jejaskan kaki ke tanah suci. Dia punya perasaan gembira tak terkata.this time pergi time musim sejuk tak macam dua tahun lepas musim panas. Kali ni Pakcik Razali bawak cucu dan menantu. Rezeki along ngan aish. Rasa bersyukur sangat. 
 

Rasanya rutin 2015 tak jauh beza dengan 2014. Misi mengumpul uwang pula tahun ni. Insya Allah 

Tetapi sedih apa yang sedang berlaku ketika ini. MH370,MH17,QZ8501. Banjir yg melanda pantai Timur. Kita memang sedang di uji oleh-Nya. 

Keluarga saya kekuatan saya.

#proud to be anizarazali kerana wa dh pandai selfie. Haha... ;)😝😛😜
-x Perlu la nk tunjuk kan-

Actually aniza dh gemok la. 😋 -ini FAKTA-




  Semoga ianya berjalan lancar dan saya nantikan kejutan di tahun 2015. Rasa macam nk rajin kan diri update blog. 




2 comments:

yoorin melacolea said...

best nye ija dah 2 kali tunai umrah...

iJAh said...

Mmg best..
mana tahu lepas ni turn ko plak.
bawak irine p sana

:)